Jäsenhuone|TyöhuoneKiekkokoulu

KIEKKOKOULUN INFOKIRJE 2017

25.9.2017

TIIKERIKIEKKOKOULUN INFO kaudelle 2017–2018

 

Tiikerikiekkokoulun kausi alkaa Salmisaaren jäähallissa (Kenttä 2) 26.9.2016 klo 18-15-19.15. Tiikerikiekkokoulun järjestää Helsingin Kiekko-Tikerit ry yhdessä IFK:n kanssa.

 

Ensimmäisellä kerralla ilmoittautuminen alkaa 17.30, paikalle on hyvä saapua viimeistään puoli tuntia ennen vuoron alkua. Jäähallit sijaitsevat Salmisaaren liikuntakeskuksen pohjakerroksessa (K-2), samassa tasossa parkkipaikan kanssa. Liikuntakeskuksen edessä oleva parkkipaikka on rakennustyömaana, lähin parkkihalli on Salmiparkki.

Liikuntakeskuksen ala-aulassa on oppaita ohjaamaan kiekkokoululaiset pukukoppeihin. Pukukopeissa vaihdetaan varusteet ja vaatteet.

Vanhemmat seuraavat kiekkokoulua kaukalon laidalta. Kiekkokoululaiset tulevat vaihtoaitioon vain juomatauoilla!

 

Varusteet

Jokaisella kiekkokoululaisella tulee olla ehdottomasti seuraavat varusteet: Luistimet, jääkiekkomaila, kasvoverkollinen kypärä (kypärään näkyvä merkintä lapsen etunimestä ja syntymävuodesta), kaulasuojus sekä oma juomapullo. Kaikki muutkin varusteet ovat suositeltavia, muttei pakollisia. Kiekkokoulun ohjaajat auttavat ja antavat vinkkejä varusteasioissa. Jäällä pidetään kiekkokoulun paitaa, jonka jokainen saa omakseen. Paidat jaetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Jäähalli on ns. ”lämmin halli”, massiivista kerrospukeutumista ei tarvita.

 

Luistimet = Oikean kokoiset, teroitetut, nauhalliset (ei skimbamono malli)

Kypärä = Kasvosuojuksella varustettu jääkiekkokypärä, oikean kokoinen ilman aluspipoa, nimi+syntymävuosi merkittynä edessä selkeällä tekstillä

Maila = Oikean mittainen (oikea mitta ilman luistimia nenänvarteen), lasten jääkiekkomaila, ei kaukalopallomaila, oikeakätinen => joko left tai right

Kaulasuojus = Erillinen viiltosuoja tai paita, jossa on kiinteä kaulan viiltosuoja

 

Pukukoppidirektiivi

Tulkaa paikalle hyvissä ajoin, eli noin 30 minuuttia ennen vuoron alkamista. Pukukoppiin vain yksi aikuinen pelaajaa kohden, sillä kopissa on useampi kymmenen pukemassa kerrallaan, eli tungosta on! Muistakaa tarkistaa kotona, että kaikki varusteet ovat mukana, ettei tule turhaan paha mieli kun jäälle ei pääsekään.

 

Kiekkokoulun hinta

225 euron kausimaksu sisältää n. 24 perusopetustuntia, erikseen ilmoitettavat leikkimieliset turnaukset ja kiekkokouluharjoituspaidan sekä vakuutuksen. Lisäksi  jokainen saa HIFKn juniorijäsenkortin, jolla pääsee katsomaan liiga IFKn otteluita.  Maksu suoritetaan Helsingin Kiekko-Tiikerit ry:n tilille 27.9.2017 mennessä:

Saaja: Helsingin Kiekko-Tiikerit ry

Tilinumero: FI97 1023 3000 2039 22

Viesti: Tiikerikiekkokoulu 2017-18 / Pelaajan nimi

 

Harjoittelu

Kiekkokoulussa pyrimme kehittämään erityisesti lasten luistelutaitoa monien erilaisten harjoitteiden ja leikkien avulla. Kiekkojen kanssa pelailemme myös, mutta luistelun merkitys on suurin kaikista kiekkoilijan taidoista.

Mikäli lapsesi ei joka kerta halua tai jaksa lähteä kiekkokouluun, älä missään tapauksessa painosta häntä, sillä tämänkin harrastuksen tulee tapahtua lasten ehdoilla, eikä aikuisten!

 

Kiekkokouluterveisin,

 

Patrik Johansson                                        Milja Puustinen

Rehtori / Tiikerikiekkokoulu                   

patejohansson@gmail.com                         milja.puustinen@saunalahti.fi

Puh. 040 822 3657                                     Puh. 050 352 1353

 

https://www.facebook.com/Tiikerikiekkokoulu/

 

Lisätietoa Kiekko-Tiikereiden toiminnasta www-sivulta: www.kiekko-tiikerit.fi

 

KIEKKOKOULUN AIKATAULU KAUDELLA 2017-18: Tiistaisin klo 18.15-19.15

Syksyllä 26.09. – 13.12.2017.Kevään aloitus 9.1.2018. / Muutokset vuoroihin mahdollisia.