Jäsenhuone|TyöhuoneKiekkokoulu

Ajankohtaista

Tervetuloa Hernesaaren jäähalliin 7.12. klo 18-19:30. Puolet kaukalosta ilman mailaa ja toinen puoli jääkiekkoa. Lapsille tarjolla mehua ja piparia. Ilmoittautumiset erkki.ripatti@gmail.com
Lauantain 24.11.2018 ottelu HIFK-Kärpät on tulossa loppuunmyydyksi ja näin ollen kyseiseen peliin EI ole sisäänpääsyä junnukortilla. Halutessasi tulla peliin, kannattaa liput tähän klassikko-otteluun ostaa etukäteen ao. linkin kautta! https://www.ticketmaster.fi/event/hifk-karpat-lippuja/230129 Hyvää kiekkokauden jatkoa!
Seuran syyskokous pidetään 4.12.2018 Klo: 18:00 Ilmoittautumiset puheenjohtajalle sähköpostitse 27.11 mennessä.
OHJEET PELIIN SAAPUMISEEN (uusi käytäntö) Junnukortilla saa ottelulipun Jäähallin lipunmyynnistä ns. ”JUNNUKORTIT”-lippuluukulta. Junnukortilla saadussa ottelulipussa on viivakoodien välissä tunniste, ja ovella täytyy näyttää lipun lisäksi oma IFK-junnukortti. ”JUNNUKORTIT”-lippuluukku aukeaa tunti ennen ottelun alkua ja sulkeutuu 10 min. ottelun alkamisen jälkeen Mikäli junnukorttilainen saapuu peliin ”JUNNUKORTIT”-lippuluukun sulkeutumisen jälkeen, pääsee hän jässärillään sisälle P-paikan puoleisista D-ovista (liite ”…D-päädyn info”)
Syyslomaviikolla kiekkokoulu normaalisti tuttuun aikaan 16.10. Klo18.15-19.15
TIikeripäivänä SU 19.8. KLO 9-10 YLEISÖLUISTELUA SALMISAARESSA Tervetuloa kaikki uudet ja vanhat koululaiset mukaan jäälle! Paikalla myös kiekkokoulun pääohjaaja Pate
Seuran Tietosuoja säännöt sekä Tietosuojaselosten löydät kokonaisuudessaan tiedostoista.
Ilmoittautumiset sähköpostilla erkki.ripatti(at)gmail.com tai sointu.tulkki(at)gmail.com Kokouksen pitopaikka ilmoitetaan myöhemmin.
RSS ATOM