Jäsenhuone|TyöhuoneKiekkokoulu

Esittely

 

Helsingin Kiekko-Tiikerit ry on 20 vuotias jääurheiluseura

 

Olemme etelähelsinkiläinen jääkiekkoon erikoistunut jääurheiluseura, jossa tavoitteena on liikunnan ilo. Seuran kotihallina toimii Salmisaaren liikuntakeskus. Salmisaaren halli sijaitsee loistavien yhteyksien varrella Länsiväylän päässä osoitteessa Energiakatu 3, 00180 Helsinki.

Matkaa Helsingin keskustaan ja Lauttasaareen on pari kilometriä ja vielä lähempänä ovat Ruoholahti ja Jätkäsaari.

Kulkuyhteydet toimivat: Ruoholahden metroasema on lähettyvillä ja lukuisat bussit pysähtyvät hallin lähistöllä Porkkalankadulla. Autoille on runsaasti parkkitilaa. Varusteita voi säilyttää hallilla, joten liikkuminen harrastuksen pariin on vaivatonta ja helppoa, vaikkapa reppu selkään ja hallille!

Jääkiekkoliitto valitsi kiekkokoulumme Suomen parhaaksi yhdessä Rovaniemen Kiekon kiekkokoulun kanssa kaudella 2010 - 2011 ja kiekkokoulutoiminta on edelleen yksi toimintamme kulmakivistä. 

Tavoitteenamme on kehittää laadukas koti Etelä-Helsingin kiekkoilulle ja tarjota kaikille jääkiekosta kiinnostuneille lapsille mahdollisuus harrastaa tätä hienoa lajia.

Näiltä sivuilta löydät uusimmat tiedot tulevista tapahtumista ja voit seurata ikäluokkien ja kiekkokoulun kuulumisia. Seuraa aktiivisesti sivuja ja liity mukaan jääkiekon vauhdikkaaseen maailmaan.