Jäsenhuone|TyöhuoneKiekkokoulu

Esittely

Tervetuloa 06/07 -joukkueen kotisivuille!
2018-2019 kaudelle ilmoittautudumme yhdellä joukkueella 06 AA+ sarjaan ja 07 joukkueella AA sarjaan.  Tervetuloa mukaan joukkueeseen!

  

Joukkueessamme pelaa noin 50 innokasta 06 ja 07 syntynyttä pelaajaa. 

Harjoittelussa keskitymme siihen, että jokainen pelaaja saa mahdollisuuden alusta asti kehittyä lajitekniikassa oikeiden oppien mukaan unohtamatta tärkeintä eli liikunnan riemua, joka yhdessä tekemisestä tulee. 

Seuran kotihalli on Salmisaaren jäähalli ja ikäluokkamme käytössä on oma varustekoppi. Varusteita ei siis tarvitse vielä kotiin, vaan ne odottavat hallilla seuraavia harjoituksia. 

Kiekko-Tiikerit kuuluvat HIFK:n seurayhteisöön, joka käytännössä tarkoittaa yhteisiä treenejä, tapahtumia seurayhteisön muiden joukkueiden kanssa ja mahdollisuutta pelaajapolkuihin muiden satelliittiseurojen kanssa tasosta riippuen. Seurayhteisöön kuuluvat HIFK Juniors,  Kirkkonummen Salamat, HJK, GrIFK, Sipoon Wolf, Reds ja Kiekko-Tiikerit.

 

Facebookissa voi seurata joukkueen tapahtumia: harjoituksia, otteluita, turnauksia ja pelimatkoja. Lisäksi sivustolla on valokuvien ja videoiden lisäksi pelaajien ja valmentajien haastatteluja.

Joukkueen Youtube-kavanalla voi katsella otteluita live- tai jälkilähetyksenä. 

Tapahtumat-valikossa on nähtävissä kaikki joukkueen tapahtumat. 

  

KAUSI 2019-2020

Kauden treenaamisen aloitamme elokuun puolessa välissä, jäävuoroja on 3-4 kertaa viikossa. Maalivahdit treenaavat joukkuejäiden lisäksi tiistaisin Hernesaaressa HIFK:n maalivahtivalmentajan Janne Laineen ja Viki Maijasen johdolla. 

Ilmoittaudumme 06 AA+ sarjaan

 

 

Kaudelle 2019-2020 joukkueeseemme mahtuu mukaan vielä 06 ja 07 syntyneitä innokkaita jääkiekkoilijoita! tervetuloa mukaan!  

 

Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä joukkueenjohtajaan ja tule kokeilemaan!

Joukkueenjohtaja Kari Nurmiseen  puh. 040 569 4809

tai valmennuspäällikköömme Patrik Johansoniin 040 754 8748