Jäsenhuone|TyöhuoneKiekkokoulu

F 08/09

 

 

Tervetuloa Kiekko-Tiikerit F1 -joukkueen sivuille!
 

Joukkueessamme on noin 20 innokasta, pääosin 08-09-ikäluokan pelaajaa. Harjoittelussa keskitymme siihen, että jokainen lapsi saa mahdollisuuden alusta asti kehittyä lajitekniikassa oikeiden oppien mukaan unohtamatta tärkeintä – liikunnan riemua ja yhdessä tekemisen iloa. Valmennustiimimme toivottaa kaikkille pelaajille reipasta kiekkokautta.

SeurammeKiekko-Tiikerit ry kuuluu HIFK-seurayhteisöön, jossa joukkueellamme on yhteisiä tapahtumia ja pelejä ýhteisön muiden joukkueiden (HIFK, Karhu-Kissat, GrIFK, Kirkkonummen Salamat, HJK, Sipoon Wolf) kanssa. Pelaajillamme on myös mahdollisuus pelaajapolkuihin muissa satelliittiseurojen joukkueissa ylös- tai alaspäin tasosta riippuen.

 

Tiikereiden tukena

 

Kotihallimme on moderni Salmisaaren jäähalli: siellä käytössämme on oma, lämmin varustekoppi, jossa varusteet kuivuvat ja odottavat seuraavia harjoituksia. Vanhemmille on tarjolla useita harrastusmahdollisuuksia samassa kiinteistössä treenien ajaksi. 

 

Treenit & pelit 

 

Talvikauden treenaamme Salmisaaressa.  Maalivahdit voivat treenata lisäksi HIFK:n maalivahtitreeneissä Jääherneessä. Omien treenien lisäksi pelaamme puhtaasta pelaamisen ilosta yhdessä harjoituspelejä sekä 09 että 08 ikäluokassa.

Kaudella 2018-2019 pelaamme Leijonaliigaa F1 sarjassa lokakuulta maaliskuulle kahdella peliryhmällä. Lisäksi osallistumme yksittäisiin turnaustapahtumiin.

Joukkueemme tarjoaa mahdollisuuden jääkiekkoharrastuksen aloittamiseen pelaajille, jotka ovat syntyneet vuosina 2007-2009.

 

Lisätietoja

 

Valmennuspäällikkö Patrik Johansson

patejohansson@gmail.com, p. 040 754 8748

Joukkueenjohtaja Pekka Ketonen

kiekkotiikeri@gmail.com 

  

Nimenhuuto.com - Ketä tulossa treeneihin?

Ilmoita osallistumisesta/poissaolosta Nimenhuutoon osoitteessa http://kiekko-tiikerit08.nimenhuuto.com. Jos et pääse loggautumaan, laita viesti kiekkotiikeri@gmail.com, niin saat uuden kutsun.

Uusi pelaaja/huoltaja pyydä tästä yhteys joukkueemme Nimenhuutoon.