Jäsenhuone|TyöhuoneKiekkokoulu
« Takaisin seuran etusivulle

INFO

 

TIIKERIKIEKKOKOULUN INFO KAUDELLE 2018–2019

Tiikerikiekkokoulun kausi alkaa tiistaina 25.9.2018 klo 18:15 – 19:15 Salmisaaren jäähallissa (Kenttä 2).

Kiekkokoulun järjestävät Helsingin Kiekko-Tiikerit ry yhdessä Helsingin IFK:n kanssa.

Syyskauden viimeinen kiekkokouluvuoro on tiistaina 11.12.2018. Vuodenvaihteen jälkeen Tiikerikiekkokoulu jatkuu kevätkaudella 2019.

Saapuminen

Ensimmäisellä kerralla ilmoittautuminen alkaa klo 17:30. Paikalle on hyvä saapua viimestään puoli tuntia ennen vuoron alkua.

Jäähallit sijaitsevat Salmisaaren Liikuntakeskuksen pohjakerroksessa (K2), samassa tasossa parkkipaikan kanssa.

Liikuntakeskuksen asiakkaille on tarjolla maksullinen pysäköinti Salmiparkissa sekä suurella pihaparkkialueella, jonne paras ajoyhteys on Energiakadun puolelta. Salmiparkissa veloitus arkisin klo 15:30 jälkeen on 0,5 € / 0,5 h.

Liikuntakeskuksen ala-aulassa on oppaita ohjaamaassa kiekkokoululaiset pukukoppeihin, jossa vaihdetaan vaatteet ja varusteet.

Vanhemmat seuraavat kiekkokoulua kaukalon laidalta ja turvallisuussyistä pleksin takaa. Kiekkokoululaiset tulevat vaihtoaitioon vain juomatauoilla.

Varusteet

Jokaisella kiekkokoululaisella tulee olla teroitetut luistimet joissa teräsuojat, kypärä ristikolla, jääkiekkomaila, kaulasuoja sekä jääkiekkohanskat (tai vaihtoehtoisesti paksummat nahkahanskat) ja juomapullo. Muutkin jääkiekkovarusteet ovat sallittuja, muttei pakollisia. Kiekkokoulun ohjaajat auttavat ja antavat vinkkejä varusteasioissa.

Kypärään tulee laittaa näkyvä merkintä lapsen kutsumanimestä ja syntymävuodesta.

Usein kasvuiässä olevien lasten varusteet jäävät pieniksi yllättävänkin nopeasti, joten uudenveroisia vähänkäytettyjä varusteita kannattaa kysellä muiden kiekkokoululaisten vanhemmilta jäähallilla. Kiekkokouluikästen lasten varusteet eivät käytössä kulu vaan ovat käytettyinäkin uuden veroisia.

Kiekkokoulussa ei varusteiden värillä ja merkillä ole mitään merkitystä mutta mikäli lapsella ei vielä ole niitä hankittuna ja aikomuksena on, että lapsi jatkaisi harrastustaan myöhemmin oman ikäryhmänsä mukana, niin suositeltavat väri kypärälle on musta.

Jäällä pidetään kiekkokoulun paitaa, jonka jokainen saa omakseen. Paidat jaetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Jäähalli on ns. ”lämmin halli”, massiivista kerrospukeutumista ei siis tarvita.


 

Harjoittelu

Kiekkokoulussa pyrimme kehittämään erityisesti lasten luistelutaitoa monien erilaisten harjoitteiden ja leikkien avulla. Kiekkojen kanssa pelailemme myös mutta luistelun merkitys on suurin kaikista kiekkoilijan taidoista.

Mikäli lapsesi ei joka kerta halua tai jaksa lähteä kiekkokouluun, älä missään tapauksessa painosta häntä, sillä tämänkin harrastuksen tulee tapahtua lasten ehdoilla, ei aikuisten.

Vakuutus

Uuden tietoturva-asetuksen vuoksi perheiden tulee ostaa vakuutuksellinen pelipassi itse. Vakuutuksellisen pelipassi on nimeltään SEURAPASSI ja hinta koko kaudelle on 2 €.

SEURAPASSI:

o   Sporttiturva Seurapassi, vakuutusnumero 06-221659 (OP Vakuutus Oy)

o   Seurapassi 2 €

o   Seurojen luistelu -ja kiekkokoulut (1.1.2006 ja myöhemmin)

o   1.1.2011 ja myöhemmin syntyneille vakuutus kattaa myös harjoitusottelut

 

Vakuutuksellisen pelipassin saa ostettua verkkokaupasta, osoitteesta: https://finhockey.lisenssikauppa.fi/shop/

Kiekkokoulun hinta ja maksutiedot

Kiekkokoulun hinta kaudella 2018-2019 on 225 €. Hinta sisältää ja Helsingin IFK:n juniorijäsenkortin, jolla pääsee katsomaan liiga IFK:n otteluita ilmaiseksi. Teemme kauden aikana kiekkokoulun yhteismatkan HIFK:n kotiotteluun otteluun, johon myös vanhemmat ovat tervetulleita.

Maksu suoritetaan Helsingin Kiekko-Tiikerit ry:n tilille.

Saaja:                 Helsingin Kiekko-Tiikerit ry

Tilinumero:     FI97 1023 3000 2039 22

Viesti:                Tiikerikiekkokoulu / Kausi 2018-2019 / Pelaajan nimi

 

Kiekkokouluterveisin

 

Patrik Johansson                                                                                  Milja Puustinen

Rehtori / Tiikerikiekkokoulu                                                                  Kiekko-Tiikerit / Kiekkokouluvastaava

patejohansson@gmail.com                                                                    milja.puustinen@saunalahti.fi

Puh. 040-754 8748                                                                                 Puh. 050-352 1353

Lisätietoa

Lisätietoa Kiekko-Tiikereiden toiminnasta www-sivulta: www.kiekko-tiikerit.fi

 

Facebookissa:https://www.facebook.com/Tiikerikiekkokoulu/