Jäsenhuone|TyöhuoneKiekkokoulu

Pipotiikerit

Pipotiikereiden kapteeni 2010-2011

Pipotiikereiden toiminta

 

Pipotiikerit pelaa harrastekiekkoa sen puhtaimmassa muodossa. Emme harjoittele kuviota tai luistelua, keskitymme vain pelaamiseen. Pelaamme joka keskiviikko Hernesaaren jäähallin legendaarisessa "tynnyrissä" eli kaukalo 3:ssa. Vuoro on kello 19.30 - 20.45. 

Pipossa vähimmäisvarusteet ovat luistimien ja mailan lisäksi kiekkohanskat ja kypärä. Lisävarusteet ovat jokaisen vapaassa harkinnassa. Suositeltavia lisävarusteet ovat polvi- ja kyynärsuojat.

Peliä pelataan 3 vs 3, kohottaminen ja taklaaminen kiellettyjä. Muuten säännöt ovat normaalin pihapelin mukaiset.

Jokainen huolehtii omasta vakuutuksestaan. Tarkastakaa siis, että vakuutus kattaa urheiluharrastuksen mahdollisesti mukanaan tuomat kolhut.

Syys- ja kevätkaudelta peritään osallistumismaksu. Syksyn 2017 osalta maksu on 100 euroa pelaajaa kohden. Sama 100 euron maksu peritään keväältä. Kertamaksulla mukaan ei pääse pelaamaan.

Jos kiinnostuit pelaamisesta mukavassa seurassa, ota yhteyttä ja tule try-outille.

 

 

 

Uutisia

 

  • Pipotiikereiden GM:na jatkaa toista kautta peräkkäin Niklas Sucksdorff. Hyytävää menoa ja vaarallisia tilanteita siis tiedossa. Be careful out there...
  • Pipotiikereiden sivu päivitetty kaudeksi 2011 - 2012. Täällä löytyy jatkossa mahdolliset muutokset ja muut tiedot toiminnasta
  • Pipotiikereiden osaanottajien tietojen päivitys.  Kopissa kiertää säännöllisesti nimilista. Tarkistaa, että omat tiedot löytyvät listasta. Tämä on pelioikeuden edellytys syksylle 2012. 
  • Let´s Play Hockey