Jäsenhuone|TyöhuoneKiekkokoulu

MV-valmennus

 

Kiekko-Tiikerit-maalivahtivalmennus on organisoitu yhteistyössä HIFK:n kanssa. Tiikereiden maalivahtivalmennuksesta vastaa itse yhä maalivahtina pelaava, Liikuntatieteiden maisteri ja Suomen jääkiekkoliiton ylimmän maalivahtivalmentajatutkinnon suorittanut HIFK-maalivahtivastaava Janne Laine apunaan pitkän uran maalivahtina ja maalivahtivalmentajana tehnyt koulutettu maalivahtivalmentaja Viki Maijanen.


Seuran maalivahtijäät järjestetään Hernesaaren jäähallissa tiistaisin klo. 18.15-19.30. Maalivahtijäille ovat tervetulleita kaikki Kiekko-Tiikereiden joukkueissa pelaavat maalivahdit 2007 ikäluokasta alkaen C-junioreihin.

 

Maalivahtijäillä eri ikäisille ja kokoisille maalivahdeille tarjotaan eriytettyä valmennustoimintaa maalivahdin taito- ja kehitystaso huomioiden. Seuran joukkuekohtaiset maalivahtivalmentajat kertaavat maalivahtijäiden teemoja johdonmukaisesti joukkueharjoituksissa, jolloin taidon oppimista pidetään yllä.
 

 

 

Kiekko-Tiikeri-maalivahdit ovat tervetulleita myös HIFK-seurayhteisön maalivahtileireille neljästi pelikauden aikana! Maalivahtileirien organioinnista ja suunnittelusta vastaa niin ikään HIFK-maalivahtivastaava Janne Laine. 

Meillä Tiikereissä pidetään veskareista huolta. Tervetuloa mukaan kehittymään ja oppimaan!


 


 

Ystävällisin maalivahtiterveisin,


 

Janne Laine

Maalivahtivastaava

HIFK Jr Hockey ry

janne.laine@hifk.fi

+358 40 847 3310